Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Saran Korut y-tunnus 3003758-9. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.sarankorut.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

tilausnumeron
laskun loppusumman


Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Tilisiirto tai käteinen noudettaessa.

Toimitusaika ja toimituskulut

Nouto sopimuksen mukaan Oulusta. Tilaus postitetaan samana tai seuraavana arkipäivänä maksun saapumisesta tilille. Toimituskulut ovat kiinteät 3,50 euroa.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Emme vastaa postin hukkaamasta paketista/kirjeestä tai rikkoutuneista tuotteista.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

Asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä pankkitilinumerosi.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton, käsittelyn ja hyväksynnän jälkeen. Emme vastaa tuotteen palauttamiseen liittyvistä postitus- tai muista kuluista.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Saran Korut käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Ongelmatilanteessa ota yhteyttä sarankorut18@gmail.com sähköpostiin.